Tänään aloitin aamuni maustamattomalla luomujugurtilla kera mustikoiden ja gojimarjojen. Hirmu hyvää ja ainakin terveellistä! Olen muutenkin kovin kiinnostunut kaikista superfoodeista ja koitan mahdollisuuksien mukaan kokeilla kaikkea uutta. Goji-marjoja olen syönyt jo jokusen vuoden, niitä kun voi käyttää niin monessa ruuassa. Jos jollakin on jotain kivoja superfood-reseptejä, esim. vihersmoothie, otan mielelläni vastaan! 

Äsken tulin reilun tunnin kävelylenkiltä. Juuri, kun olin lähdössä ulos, alkoi raekuuro, joka muuttui pieneksi räntäsateeksi. Ajattelin, että nyt kerrankin kun on taas liikuntamotivaatiota, niin minähän lähden, vaikka kissoja sataisi taivaalta. :) Onnekseni kyseessä olikin vain kuuro, joka meni nopeasti ohi ja sen jälkeen paistoikin aurinko ja ilma oli ihanan raikas! 

Nyt on pienten päikkäreitten vuoro ja sen jälkeen kipitän kauppaan hakemaan salaattiaineksia huomiselle. Ajattelin perjantain kunniaksi tehdä kanasalaattia ja katsoa leffan. :) Ja ehkä jos vesimelonit ovat vielä syötäviä, niin teen jälkkäriksi vesimelonismoothien. Nam!

Niin juu, ja aamulla kävin vaa'alla. Lukema oli aika huima, 115,2kg. Mutta nyt mulla on hyvä fiilis tästä projektista ja suunta ei voi olla muutako alaspäin!